Karateschool Bushido pakt mooie prijzen op match-making toernooi.

De eerste partij van Roy Godefroy ging erg goed, Roy begon met stoten en hoge schoppen. Hij wist dan ook te scoren op het helmpje van zijn tegenstander en won daarmee de 1ste partij! Alle energie was daarna op zodat hij de 2de partij op moest geven. Jammer maar Roy had wel de 1ste plaats!bushido, match

Falco Helmstrijd had er heel veel zin in en er was met hem afgesproken dat hij met harde stoten en een hoge schop moest beginnen. Dit deed hij dan ook. Binnen 25 seconden stond hij weer buiten de mat. Met de 1ste plaats op zak!

Nayeli Bollekamp maakte vele hoge schoppen. Een aantal leek hiervan ook raak te zijn, maar dit werd niet zo gezien door de scheidsrechters. Ze waren eigenlijk niet hard genoeg. Maar uiteindelijk scoorde ze met een goede schop. Ze won hierdoor haar partij en werd 1ste!

Robbie van Strien ging vol zijn partij in met harde stoten en hoge schoppen. Hij wist dan ook heel snel te scoren en was ook weer vrij snel van de mat af. Hij haalde een schitterende 1ste plaats.

Leroy Verschuren was onze enige volwassen deelnemer. Zijn eerste partij was een sterke tegenstander uit Spanje. Na de verlening besliste de scheidsrechters dat de Spanjaard winnaar was. Later op de dag had Leroy nog een partij. Dit was een A vechter. Leroy kreeg de opdracht om op het been en schouder te werken. Dit ging goed, want zijn tegenstander kreeg hier last van. Ook nu een verlening. In de laatste halve minuut van de partij begon de tegenstander van Leroy harde low-kicks te maken die net boven de knie waren. Leroy had hier last van en zijn tegenstander kreeg een wazari. Jammer, maar wel schitterende partijen, een mooie ervaring rijker en de 2de plaats.

Mark Goossens was best wel zenuwachtig, helaas wist zijn tegenstander twee keer te scoren en verloor hij zijn partij. Vervolgens moest hij daarna nog een partij vechten en nu had hij minder last van zenuwen. Deze partij ging veel beter en Mark was degene die wist te scoren en de partij won. Hij behaalde een prachtige 2de plaats!

Chevelly Lips luisterde perfect naar de aanwijzingen van de coach en wist te scoren met een hoge trap. De 1ste partij was dus gewonnen op naar de 2de partij. Deze heeft ongeveer 4 seconden geduurd, want daar kwam meteen weer een harde hoge schop. Haar tegenstandster was hier behoorlijk van geschrokken en de scheidsrechters gaven Chevelly als winnaar aan. Een schitterende 1ste plaats!

Mitchell Broekhoven trof een veel grotere tegenstander. Hij had de opdracht gekregen om dichtbij te blijven, zodat zijn tegenstander weinig ruimte had voor hoge schoppen. De tegenstander scoorde met knietjes en Mitchell had hier veel last van. De scheidsrechter staakte de wedstrijd en wees zijn tegenstander als winnaar aan. Wij zijn trots dat Mitchell heeft meegedaan en een 2de plaats behaalde.

Tycho Helmstrijd zijn tegenstander was 2 jaar ouder en hoger in band. Dit maakte echter voor Tycho geen verschil, hij ging er vol in en hij bleef maar gaan. Misschien toch wat teveel gegeven want op laatst was de batterij van Tycho leeg. Zijn tegenstander had nog wel wat energie over en hierdoor verloor Tycho helaas zijn partij en werd dus 2de!