Karateschool Bushido succesvol op het zomerkamp.

Karateschool Bushido was met 9 deelnemers aanwezig op het nationaal zomerkamp van de Nederlandse Karate Associatie (NKA).  De NKA organiseert al meer dan 50 jaar het jaarlijkse zomerkamp,  op dit trainingskamp worden ook de nationale Dan graad examens afgenomen door de examencommissie van de NKA.

Bushido had drie kandidaten voor dit examen:  Kelvin Tienstra en Silvia den Ridder voor 2e Dan en Tatjana Fens voor 3e Dan, de Sensei  graad (Leraar).zomerkamp 2015

Onze kandidaten trainde op dit vierdaagse kamp zo’n zes uur per dag, en dit is onder de normale omstandigheden al erg zwaar, maar moedertje natuur maakte het nog zwaarder met  de extreme hitte. Het progamma was hiervoor aangepast en werden de trainingen meer in de ochtend en einde middag gehouden , maar de tempratuur in de schaduw was toch nog 35 graden.  Dat onze kandidaten op alle onderdelen van het examen met een ruime voldoende geslaagd zijn getuigd niet alleen van een groot fysiek uithoudingsvermogen  maar ook van sterke mentale weerbaarheid.

Het Bushido kader is dan ook erg trots om deze karateka’s in hun midden te hebben.

www.karateschool-bushido.nl  of www.facebook.com/BushidoDojo