“Undisputed” Nederlands Kampioen Kyokushin Karate

Zondag 10 juni vertrok karateschool Bushido met 8 deelnemers naar de topsporthal in Almere. In deze geweldige sportlocatie werden de Nederlandse kyokushin karate kampioenschappen NFCKO gehouden en was de titel “undisputed” kampioen te verdienen. Deze titel word gegeven omdat er 180 deelnemers van alle vooraanstaande kyokushin bonden aanwezig waren in de diverse gewichtsklassen.

Mooie locatie, goede scheidrechters en een sterk deelnemersveld, wat wil je nog meer…prijzen natuurlijk en dat heeft Karateschool Bushido gedaan. Vijf van onze acht deelnemers in de verschillende leeftijd en gewichtklassen kwamen op het podium.

Mouna Jlil Ouarchid 1e plaats, Kelvin Tienstra Heren midden  2e plaats en een welverdiende Spiritprijs, Nick de Pijper 2e plaats, Sofie Katzmann 3e plaats, Ezra Koopmans  2e plaats. Helaas vielen Ferry Hardeman, Chevelly Lips en Falco helmstrijd net buiten de prijzen. Wij zijn trots op al onze deelnemers en een bedankje aan de Bushido coaches/scheidsrechters en meegereisde supporters!

www.facebook.com/BushidoDojo